Van klein tot groot,
onze ervaring maakt het

VERSCHIL

Onze Ervaring

Ondersteunend met werkende oplossingen.
We zijn blij met het leveren van onze

SERVICE

onze dienstverlening

Meten is weten.
Kennis is

KRACHT

Onze Kennis

Specialisten op de werkvloer.

Zo verzekeren wij onze kwaliteit

dit is hoe wij denken

Eén partner kunnen zijn voor al
uw projectonderdelen.

Dat is onze kracht

Dit is wie wij zijn

Dienstverlening

Industriële dienstverlening

Vernieuwing is onze standaard. EWAC Industrial werkt samen met u de best haalbare oplossing uit voor de technische uitdaging waar u voor staat. Wij denken niet in standaard oplossingen die in de meeste gevallen zouden moeten werken.

Wij kijken verder dan de eerste vraag. Graag bekijken wij samen met onze klanten de gehele procesketen, zodat we een optimaal resultaat kunnen realiseren binnen de gegeven beperkingen.

Onze kracht ligt besloten in het feit dat wij een volledig verbeterproject binnen onze eigen organisatie voor onze rekening kunnen nemen:

Probleemanalyse > Conceptuele oplossingen bedenken > Analyseren en berekenen > Ontwerpen > Produceren > Verifiëren en keuren > Leveren > Installeren > In gebruik stellen

Onze passie

Onze passie ligt in het toepassen van onze technische kennis en die van de klant, zodat onze klanten daar beter van worden. Wij hebben kennis in huis op het gebied van wiskunde, natuurkunde en elektrotechniek. Onze ervaring ligt in het vlak van de Werktuigbouwkunde, met name bij de toepassing van materialen met een hoge bestendigheid tegen corrosie, hoge sterkte of hoge temperatuurbestendigheid.

Wij hebben ervaring met het bouwen van systemen en componenten voor de chemie en petrochemie, pharmacie en nucleaire chemie. EWAC is ruim 25 jaar actief in het bedenken en implementeren van hoogwaardige technische oplossingen.

Wij bieden hoogwaardige oplossingen, die veelal onderhevig zijn aan wetgeving voor drukvaten (ASME / PED) en aan keuring door een externe onafhankelijke partij (Lloyd’s / DNV).