Maatwerk onder druk

EWAC Industrial werkt al 25 jaar aan klantspecifieke oplossingen. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende sectoren zoals de nucleaire geneeskunde, chemie, petrochemie en jachtbouw.

Door onze hoogwaardige engineering zijn wij in staat om verschillende oplossingen door te rekenen voordat het definitieve ontwerp wordt gemaakt. Wij beheersen analytische en kwantitatieve rekenmethoden voor technische systemen en weten hoe regels voor drukvaten, constructies en scheepsbouw moeten worden toegepast. Wij zijn in staat om voor uw technische uitdagingen met verrassende en innovatieve oplossingen te komen.

De unieke combinatie van hoogwaardige engineering en vakmanschap op de werkvloer zorgt ervoor dat wij ontwerpen voor maakbaarheid en realiseerbaarheid. De verantwoordelijkheid voor het ontwerpen èn het maken liggen op één en dezelfde plek. Dat reduceert het risico aanmerkelijk. Doordat wij werken met een klein en toegewijd team, zijn de lijnen kort en kan snel worden geschakeld.

service_industrial

Dienstverlening

EWAC Industrial biedt klantspecifieke oplossingen en gaat technische uitdagingen niet uit de weg. Bekijk de producten zie wij eerder geleverd hebben.

product_industrial

Ervaring

Bekijk de showcases van een aantal van onze grotere complete projecten.

kennis_medical

Kennis

Bekijk diverse showcases en publicaties.